Director: Silviu POPESCUMiercuri, 11 ianuarie 2017
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Economic  
Politic  
Local  
International  
National  
Sănătate  
IT & C  
Retete  

Sondaj  Geruri în Vâlcea

Măsuri dispuse de autoritățiAutoritățile vâlcene sunt în alertă. Măsuri speciale, dispuse în aceste zile.  Primarii localităților pot lua decizia punctual de suspendare a cursurilor într-o unitate de învățământ, cu condiția înștiințării Inspectoratului școlar Județean Vâlcea. Prefectul a convocat Comandamentul de iarnă.

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, s-a aflat în permanență în teritoriu, iar în centrele DGASPC și în spitale a dispus măsuri pentru a asigura condiții bune pe toată această perioadă. La Centrul Ioana din Râmnicu Vâlcea sunt găzduite persoane fără adăpost, iar pe străzile din municipiu a fost împrăștiat material antiderapant. Primarii localităților vâlcene sunt la datorie pentru a ajuta oamenii în caz de nevoie.

Președintele Consiliului Județean  Vâlcea, deplasări numeroase în teritoriu

La începutul acestei săptămâni, președintele Consiliului Județean Vâlcea – Constantin Rădulescu s-a deplasat la Centru Multifuncțional de Servicii Sociale Crețeni, dar și în alte localități din județ. „Primarii cu care m-am întâlnit până în acest moment m-au asigurat că sunt prezenți la datorie pentru a ajuta oamenii în caz de nevoie și le mulțumesc pentru atașamentul față de comunitate. În centrele DGASPC și în spitale am dispus măsuri pentru a asigura condiții bune pe toată această perioadă. Suntem mobilizați și determinați să facem tot ceea ce ne stă în putere cu resursele pe care le avem pentru ca pe drumurile județene să se circule în condiții bune! Utilajele și oamenii sunt în teren și le mulțumesc pe această cale colegilor și angajaților care la această oră sunt prezenți la datorie”, a declarat președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Măsuri dispuse de prefect la Comandamentul de iarnă

Prefectul Radu Renga aduce la cunoștință că, în urma ședinței Comandamentului de iarnă desfășurată luni, 9.01.2017, la Instituția Prefectului – județul Vâlcea, s-a luat decizia, la propunerea Inspectoratului școlar Județean Vâlcea, ca în zilele următoare procesul de învățământ să se desfășoare în condiții normale în toate unitățile școlare din județul Vâlcea. Totuși, având în vedere că județul Vâlcea se va afla marți, 10.01.2017, sub incidența codului portocaliu de ger, s-a hotărât ca în situații excepționale, temeinic motivate (defecțiuni ale sistemului de încălzire, înregistrarea locală a unor temperaturi foarte scăzute), primarii localităților, în calitate de președinți ai comitetelor locale pentru situații de urgență, pot lua decizia punctual de suspendare a cursurilor într-o unitate de învățământ, cu condiția înștiințării Inspectoratului școlar Județean Vâlcea și numai după obținerea acordului conducerii instituției menționate. Pe de altă parte, reprezentantul Guvernului în teritoriu menționează că toți primarii au obligația de a identifica persoanele aflate în dificultate (fără adăpost, singure) și de a interveni în sprijinul acestora în cel mai scurt timp.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics