Director: Silviu POPESCUVineri, 8 decembrie 2017
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  

Sondaj  „O poveste de iarnă” și “Constelații”. Cadouri simple dar cu valoare sufletească la Teatrul Anton PannSâmbătă 9 decembrie, ora 11.30 și 19.00

 Cu toții ne pregătim de sărbători. Sărbătorile de iarnă implică multe activități precum, curățenie și ordine în casă, prepararea unor mâncăruri alese, vizite la prieteni, dar și  cumpărarea unor cadouri. Oferta fiind atât de variată nici nu știm  care ar fi cadoul perfect pe care ar trebui să-l facem celor dragi încât să rămână în sufletele lor așa ca o amintire frumoasă.  Pe lângă bucuriile mici care constau în cadori pe care azi le ai și mâine nu, rămân cele de suflet, cele care te îmbogățesc spiritual. Acestea sunt și cele mai accesibile. O carte bună dacă ai citit-o va rămâne și peste ani în memoria dumneavoastră, la fel, de un spectacol de teatru îți vei aduce cu drag aminte și vei vorbi mult timp, poate și despre filmul pe care l-ai văzut cu prietenii sau concertul la care ai fost cu iubita. Sunt doar câteva exemple.

          De aceea cei de la Teatrul Anton Pann din Rm Vâlcea încearcă să simplifice oferta. Pe principiul ai venit, ai văzut, ți-a plăcut, cei de la Teatrul Anton Pann au pregătit pentru acest sfârșit de săptămână două spectacole de care cu siguranță o să vă amintiți mai târziu. E cadoul perfect pentru cei mici cât și pentru dumneavoastră. De la ora 11.30 în Sala Mare „O poveste de iarnă”  de Maria Gornic, iar de la ora 19.00 în Sala Studio- “Constelații”.

         De la ora 11.30 în Sala Mare „O poveste de iarnă”. Pentru prima oară copiii în acest an se vor întâlni cu Mos Crăciun care, văzându-i prezenți la spectacol, o să le ofere câte un un mic dar, promițându-le că peste câteva zile se vor întâlni cu ei chiar la ei acasă. Poate cei mici îl vor ruga să le aducă darurile pe care și le doresc. Apariția unor personaje interesante, mânuite de către actorii păpușari ai teatrului, vor stârni mirare și la final ropote de aplauze. Împreună cu Iepurașul, Ursul, Lupul, Vulpea, Omul de Zăpadă, Pinguinii și alte personaje, ei vor cânta piese specifice sărbătorilor de iarnă. Maria Gornic reușește cu ușurință să ne introducă în atmosfera de basm a sărbătorilor de iarnă. Veniți să cantati și să vă bucurați!

Mânuitori marionete: Viorica Stamate, Felicia ștefan, Mioara Dospina, Marinela Tătaru, Cristian Bulagea .Regia tehnica- Dorel Perpelea.

          De la ora 19.00 în Sala Studio “Constelații” povestea iubirii cosmice.

“Constelații” piesa scrisă de britanicul Nick Payne și pusă în scenă de regizorul Botoș Balint, este un spectacol emoționant care ne arată ce s-ar putea întâmpla între un bărbat și o femeie, acum, în această lume sau în orice altă lume posibilă. Povestea celor doi tineri cu meserii complet diferite care se cunosc întâmplător la o petrecere, Marianne (Ana șușca) fizician la Universitatea din Sussex și Roland (Andrei Brădean) un simplu apicultor care, plasați în universuri paralele, vorbește despre dragoste, despre prietenie, liberul arbitru, moarte și chiar posibilitatea unei căsătorii. “Constelații” un spectacol pentru care ar trebui să vă faceți timp să-l vedeți. Poate în această sâmbătă de 9 decembrie, de la ora 19.00 sau în tot acest timp al stagiunii, el fiind cuprins în repertoriul de anul acesta al Teatrului. Anton Pann.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics