Director: Silviu POPESCUMarti, 17 aprilie 2018
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
National  

Sondaj Acțiune pe linie economică la DrăgășaniPolițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au acționat în municipiul Drăgășani și în localitățile limitrofe pentru verificarea legalității activităților de comerț, aplicând sancțiuni contravenționale de 44.000 de lei.

La data de 15 aprilie a.c., polițiștii au verificat 9 operatori economici, aplicând 7 sancțiuni contravenționale pentru activități de comerț ilicit, respectiv 6 sancțiuni aplicate la Legea nr.12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite și o sancțiune aplicată în baza O.U.G. nr.28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscal. Valoarea sancțiunilor se ridică la 44.000 de lei.

Polițiștii au confiscat produse alimentare având termenul de valabilitate expirat în valoare de 2.500 lei, respectiv la una dintre societățile comerciale verificate din municipiul Drăgășani au fost găsite peste 200 de produse alimentare cu termenul de valabilitate expirat.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics