Director: Silviu POPESCUMarti, 30 octombrie 2012
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Economic  
carrefour  
Politic  
National  
Reportaj  
Sănătate  
Actualitate  
Cultura  
Horoscop  
Mica publicitate  
Utile  
Diverse  
Învațământ  
Finante Publice  

Sondaj

Prima pagină
în format pdf

Rovinieta, disponibilă și pe mobil, drumuri tot de cacao

Conducătorii auto din România pot achita taxa de drum către Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) prin intermediul telefonului mobil, accesând aplicația lansată de site-ul e-rovinieta.ro și disponibilă pentru principalele sisteme de operare smartphones de pe piață în acest moment - iOS, Android și Windows Phone, se arată într-un comunicat de presă venit din partea Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR).

‘Aplicația este gratuită și poate fi folosită de orice terminal cu o conexiune la internet. Orice persoană fizică sau juridică poate utiliza aplicațiile de mobil pentru a genera comenzi de roviniete pentru un număr nelimitat de beneficiari sau de vehicule. Comenzile sunt plasate în funcție de datele proprii, care, o dată introduse, sunt înmagazinate spre a fi folosite cu ușurință pentru comenzi viitoare. Aplicațiile salvează de asemenea și rovinietele emise, ajutând utilizatorul să vadă în permanență statusul comenzii și să poată face o evidență și un management al rovinietelor: dată începere, validitate etc.’, a declarat Radu Dinescu, secretar general al UNTRR.

UNTRR a înregistrat de la înființare până în prezent peste 13.000 de membri - operatori care efectuează transporturi interne și internaționale de marfă și persoane.
Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics