Director: Silviu POPESCUVineri, 12 octombrie 2018
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
International  
Agricultura  

Sondaj S-au inaugurat lucrările de consolidare de pe intrarea CetățuiaMiercuri, 10 octombrie, primarul Mircia Gutău împreună cu viceprimarii Carmen Preda și Eusebiu Vețeleanu au inaugurat lucrările de consolidare de pe intrarea Cetățuia din zona de Nord a municipiului Râmnicu Vâlcea. Investiția complexă a constat în realizarea unui zid de sprijin pe o lungime totală de 268 m, cu o înălțime de 0.8 – 1.4 m și o grosime de 30-50 cm, prevăzut cu o talpă de susținere la adâncimea de 1 m, precum și umplerea cu balast a spațiului din spatele zidului pentru drenarea apelor.

Ca rezultat al acestei lucrări, artera de circulație a fost lărgită cu lățimi cuprinse între 1,6 - 1,8 m, astfel încât traficul auto se poate desfășura acum în condiții normale. Cu această ocazie, edilul-șef a apreciat calitatea acestei lucrări și a anunțat că în zonă, în viitor, se vor mai face și alte investiții care să vizeze consolidarea malurilor pârâului Cetățuia.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics