Director: Silviu POPESCUMarti, 17 aprilie 2018
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
National  

Sondaj Șoferi sub influența alcoolului și fără permis de conducere, prinși de polițiști La data de 13 aprilie a.c., în jurul orei 23.00, un bărbat de 30 ani, din orașul Horezu, a fost depistat, în urma unui control în trafic, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 669, în localitatea Horezu, având o alcoolemie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosarul penal.

Sîmbătă, polițiștii rutieri au depistat pe DJ 677 , un bărbat de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Ionești, având o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta fost condus la Spitalul Județean Vâlcea pentru recoltarea de probe biologice de sânge. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Tot sâmbătă, ora 14.00, un tânăr de 22 ani, din orașul Bălcești, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule. Acesta a mai fost și testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.

La data de 15 aprilie de dimineață, în jurul orei 07.00, un bărbat din municipiul Drăgășani, a fost depistat de polițiști, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 67B, pe raza localității Sutești, având o concentrație de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Persoana în cauză a fost condusă la Spitalul municipal din Drăgășani pentru prelevarea probele biologice de sânge, în vederea determinării alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Tot duminică,15 aprilie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii Formațiunii Rutiere Drăgășani au depistat un bărbat de 40 ani, din municipiul Drăgasani, în timp ce conducea un autoturismul pe Strada Regele Ferdinand din localitate, avînd o concentrație alcoolică de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul municipal Drăgășani, unde i-au fost recoltate probele biologice de sânge, în vederea determinării alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics