Director: Silviu POPESCUMarti, 21 iulie 2009
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
carrefour  
Economic  
Local  
Sănătate  
Opinii  
Justitie  
Social  
Diverse  

Sondaj

Prima pagină
în format pdfȘtiri în două minute

Bibliotecă
Seminar
Astăzi, cu începere de la ora 17.00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul” din Vâlcea are loc o video-conferință cu titlul generic „Râzi pentru o căsnicie mai bună”. Primul seminar al conferinței este organizat de Asociația Pro Help în colaborare cu Biblioteca Județea-nă „Antim Ivireanul”, iar tema seminarului de astăzi este „Povestea celor două creiere”.

Reguli
Consumatori
Ordinul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor privind noile reguli de funcționare a caselor de schimb valutar a intrat în vigoare din 14 iulie, după publicarea în Monitorul Oficial. Firmele care au ca activitate operațiuni de schimb valutar vor fi obligate să afișeze cursul de schimb a cel puțin patru valute, nu vor mai afișa comisionul practicat, acesta fiind inclus în cursul de schimb, și nu vor mai avea voie să facă reclamă pe panourile cu listele de curs, folosind un singur panou.
Casele de schimb sunt obligate să elibereze chitanțe cu toate datele privind tranzacția, în caz contrar clienții au dreptul să refuze operațiunea. Ordinul ANPC prevede amenzi între 1.000 și 10.000 de lei pentru patronii caselor de schimb care nu respectă noile reglementări.

Schimbare
Directori
În ședința Biroului Permanent Județean al PD-L Vâlcea, din data de 16 iulie a.c., s-a hotărât ridicarea sprijinului politic pentru Nicolae Popescu, director adjunct coordonator la Casa Județeană de Pensii. În aceeași ședință, s-a aprobat renumirea Corneliei Enescu în funcția de director adjunct coordonator al instituției.
Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics