Director: Silviu POPESCUMarti, 12 februarie 2019
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
National  
Reportaj  

Sondaj Taberele școlare și clădirea de lângă ISJ vor fi preluate de CJ VâlceaTrei tabere școlar din județul Vâlcea, dar și clădirea în care ani de zile a funcționat Inspectoratul școlar Județean Vâlcea vor fi preluate de Consiliul Județean Vâlcea. Asta după ce președintele Constantin Rădulescu a purtat o serie de discuții la București, la ministerul de resort.

Cele trei tabere sunt: Centrul de Agrement Căciulata, Centrul de Agrement Brădișor și Centrul de Agrement Cozia. Aceste trei centre, în care an de an vin sute de copii din întreaga țară, au nevoie urgentă de investiții și modernizări. Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, dă asigurări că județul nostru va avea printre cele mai moderne tabere din țară, după ce instituția pe care o conduce va prelua clădirile și va accesa fondurile necesare.

În perioada următoare, președintele CJ Vâlcea se va deplasa în teritoriu pentru a vedea situația bazelor și imobilelor care vor fi preluate de la Ministerul Tineretului, pentru a putea face astfel și o evaluare optimă a investițiilor care vor fi necesare.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics