Director: Silviu POPESCUMarti, 16 octombrie 2012
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
carrefour  
Politic  
Local  
Credinta  
International  
National  
Actualitate  
Cultura  
Mica publicitate  
Jobs  
Învațământ  
Finante Publice  

Sondaj

Prima pagină
în format pdfTinerii din Forța Civică Vâlcea  au organizat sâmbătă Crosul toamnei

Sâmbătă 14 octombrie Organizația de Tineret a Forței Civice Vâlcea, sub coordonarea președintei Aurora Gabăr au organizat Crosul toamnei. La această acțiune au participat împreună tineri și vârstnici în Parcul Zăvoi din Municipiul Râmnicu Vâlcea. Cu această ocazie, au fost prezenți o parte din membrii Organizației Județene Vâlcea a Forței Civice, ai Consiliului Director precum și alți membri ai formațiunilor politice din cadrul A.R.D., ocazie cu care au fost acordate premii câștigătorilor evenimentului sportiv și diplome de participare pentru toti cei prezenți, acestea fiind înmânate de conf. univ. dr. Laurențiu Baranga, președintele organizatiei judetene Vâlcea a Forței Civice.
De asemenea, tot sâmbătă la sediul Forței Civice din Râmnicu Vâlcea au fost prezenți reprezentanții celor 26 de organizații locale, ocazie cu care s-au discutat teme organizatorice atât pentru înființarea de noi structuri teritoriale, cât și despre desfășurarea de activități comune cu membrii formațiunilor din cadrul A.R.D.
Ședinta a fost prezidată de către președintele organizației judetene Vâlcea a Forței Civice, conf. univ. dr. Laurențiu Baranga, secretarul general Marian Petrescu, președintele organizației municipiului Râmnicu Vâlcea, Gheorghe Rădescu și prim-vicepreședintele ing. Amedeo Ionescu.
roibu@yahoo.com (de silviu - 16/10/2012 23:44)
care tineri ca nu vedem nici macar unul subn 35 de ani pe acolo
Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics