Director: Silviu POPESCUVineri, 14 iunie 2013
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
carrefour  
Economic  
Politic  
Local  
Sport  
International  
National  
Actualitate  
Turism  
Mica publicitate  
Social  
Învațământ  
Retete  
Finante Publice  

Sondaj

Prima pagină
în format pdfUniversitatea din Pitești participantă la proiectul LLP – KA 2 Proiecte Multilaterale, Metodologia Montessori în predarea limbilor străine

Asociația YF-YOUTH&FUTURE din Pitești, prin colectivul de cadre didactice de la Jurnalism/FSSU, Facultatea de Educație Fizică și Sport și Facultatea de Științe ale Educației, participă, în calitate de partener, la proiectul LLP – KA 2 Proiecte Multilaterale, Metodologia Montessori în predarea limbilor străine, în perioada 01.11.2012 – 30.10.2014.
Proiectul are în vedere, prin activități de cercetare, ateliere de lucru și diseminare, dezvoltarea unui manual tipărit și on-line, care va veni în întâmpinarea nevoilor profesorilor de limbi străine cu o noutate: adaptarea metodologiei de predare a limbilor străine Maria Montessori pentru adulții de peste 20 de ani.

Indirect, UPIT va contribui, prin cadrele didactice de specialitate implicate, prin acțiunile de promovare și diseminare a activităților proiectului, prin implicarea activă în cercetarea și elaborarea metodologiei de predare și a manualului, prin organizarea Conferinței finale a proiectului, în octombrie 2014, la reușita deplină a acestuia și la creșterea prestigiului Instituției.
Suntem mândri că am reușit să încheiem acest parteneriat european și vom demonstra valoarea umană și probitatea profesională prin contribuția pe care o vom avea la reușita acestui proiect.
Pentru informații suplimentare: www.mmlt.eu

Coordonator proiect: conf. univ. dr. Carmen Nicolescu, FSSU, UPIT
Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics