Director: Silviu POPESCUMarti, 13 mai 2014
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Economic  
carrefour  
Politic  
Local  
Sport  
International  
National  
Jobs  
Utile  
Învațământ  
Finante Publice  

Sondaj

Prima pagină
în format pdfZiua Europei, sărbătorită în centrul Râmnicului de voluntari internaționali

Pe 9 mai, în centrul mu­ni­cipiului, tineri voluntari de pe mai multe continente au marca Ziua Europei într-un mod inedit.

Voluntarii Serviciului Eu­ro­pean de Voluntariat, pre­zenți la Râmnicu Vâlcea prin intermediul proiectului Crea­ti­ve Young Entrepreneurship for Roma Communities (CYERC) au sărbătorit vineri, 9 mai, Ziua Europei. Tinerii au marcat această zi printr-un flash-mob organizat în centrul orașului, „la ceas”.
Tot pentru a marca a­ceas­tă zi voluntarii au distribuit fluturașe trecătorilor și celor care s-au oprit să privească sau chiar să participe la e­ve­nimentul ce a avut mai multe reprize de dans. Acțiunea este una din un șir de evenimente pregătite de voluntari pentru a promova spiritul și valorile europene.

Voluntarii proiectului CYERC provin din mai multe țări europene dar și din A­me­rica de Sud, și Africa. Aceștia vor sta în Râmnicu Vâlcea timp de un an și vor participa la diverse acțiuni legate de promovarea și sprijinirea ti­ne­ri­lor și copiilor din co­mu­ni­tă­țile rrome din Râmnicu Vâl­cea dar și din județ. Proiectul este finanțat de către Comisia Europeană prin intermediul Programului Tineret în Ac­ți­une, Acțiunea 2 – Serviciul European de Voluntariat.
Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics