Director: Silviu POPESCUMarti, 1 iunie 2010
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
carrefour  
Economic  
Local  
Mediu  
Comunicate de presă  

Sondaj

Prima pagină
în format pdfZiua Internațională a Copilului, sărbătorită la Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea

Astăzi, Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea vă invită să participați la manifestările dedicate Zilei Internaționale a Copilului astfel că la  ora 10.00, în Sala de Conferințe are loc o expoziție  de carte pentru  copii și prezentare video „Personajele copilăriei noastre”, realizată de Cristiana Olteanu și Irina Comănescu - Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul-Vâlcea; Dansul umbreluțelor – Grădinița Cozia, ed. Irina Dajbog; Dansuri țigănești – Grădinița Nord 3, ed. Maria Vasile.
La ora 10.30 va avea loc și un moment  muzical prezentat de Andrei Lepădatu, elev al  Liceului de Artă din Râmnicu Vâlcea, prof. Ilie Grigore, iar la ora 11.00 - „Parada costumelor”- Grădinița nr.2, ed. Maria Dumitricu.
De la ora 11.30 va avea loc festivitatea de premiere a Concursului  „Invenții și inventatori” și a Concursului  de desene “Mihai Eminescu”,  și prezentarea scenetei  „Five o’clock”- clasa a III-a C, Școala cu clasele I-VIII nr. 4, înv. Paula Bădoi.
La ora 12.00 va avea loc un spectacol de balet  organizat de  Palatul Copiilor, prof. Angela Burlacu, iar la ora 12.30 va avea loc lansarea  blogului  Secției Împrumut Carte pentru Copii;
Organizatorul manifestărilor este Secția Împrumut Carte pentru Copii  din Cadrul Bibliotecii Județene.
„Sunt copil al Europei”
Centrul Europe Direct și Sala de Lectură organizează astăzi de la ora 13.00, în Sala de Conferințe manifestarea artistică „Sunt copil al Europei”. În program: scenetă și dansuri prezentate de grupa pregătitoare a Grădiniței cu Program Prelungit „N. Bălcescu”, sub genericul „Adio, grădiniță!”, îndrumătoare educatoare Lavinia Diaconescu și educatoare Alina Mihăilescu; cântece și poezii dedicate Zilei Internaționale a Copilului, prezentate de grupa mijlocie a Grădiniței cu Program Prelungit „Nord 3”, educatoare Oana Elena Stan si Rodica Surovcek; concurs de desene pe asfalt cu premii oferite  de Centrul EUROPE DIRECT Vâlcea.
 
Alte evenimente
Pe tot parcursul zilei, Casa Cărții vă așteaptă cu videoproiecții, filme  de  animație  și filme artistice!
Centrul de Plasament pentru Copii Preșcolari Nord, Râmnicu Vâlcea; Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea și Secția Periodice - Legislație vă invită  astăzi, de la ora 10.00, în Sala de Festivități a Centrului de Plasament pentru Copii Preșcolari Nord, Râmnicu Vâlcea la manifestarea „ZÂMBETE PENTRU CEI MICI”. În program: Spectacolul  „Poveste de ziua ta’’ , susținut de de actorii : CLAUDIU și DANA NIțIșOR, MIKI PAPCOK - Trupa de teatru de păpuși „Pro Help’’ ; moment artistic susținut de elevii de la Școala cu clasele I-VIII „Anton Pann” Râmnicu Vâlcea, coordonați de învățător Drăghicescu Ionela și elevii de la școala cu clasele I-VIII ‘’ Achim Popescu’’, coordonați de prof. Daniela Mariana Stan.
Manifestarea va fi moderată de bibliotecarele Secției Periodice - Legislație din cadrul Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul” Vâlcea. (N.S.)
Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics