Director: Silviu POPESCUMiercuri, 21 ianuarie 2009
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
carrefour  
Local  
Sport  
National  
Reportaj  
Sănătate  
Actualitate  
Turism  
Interviu  
Opinii  
Utile  
Publicitate  
Justitie  
Social  
Învațământ  

Sondaj

Prima pagină
în format pdfCutia Pandorei

În orașul domniei sale Mircia, susținut din toate puterile de ex-Domnia sa Sorin (fost primar al aceleiași năpăstuite urbe) luni seara s-a petrecut un eveniment. E drept că e vorba doar de un eveniment rutier, întâmplat într-o parcare, dar parcă tot am trage niște concluzii:
De pildă, ne-am putea gândi că autorul accidentului soldat cu “șoldirea” deputatului Zamfirescu era deja judecat pentru provocarea altui accident rutier, tot cu victime, care a avut loc anul trecut. “Fițosul” în cauză avea permisul suspendat și, legal și normal, nu trebuia să mai conducă niciun autovehicul. În loc de un accident cu victime, nesăbuitul în cauză va fi judecat acum pentru două accidente cu victime și, desigur, pentru conducerea fără permis. Până se va da o condamnare, dacă se va da vreuna, pe “fițos” nu-l împiedică nimeni să mai șofeze și să mai provoace accidente cu victime.
Nu vi s-ar părea normal ca un astfel de șofer, care ne pune zilnic viețile în pericol, să nu mai poate umbla de capul lui prin oraș la volanul mașinii?
Mie așa mi s-ar părea și tare-s curioasă dacă Sorin Zamfirescu, deputat PD-L, se va gândi să reglementeze legislativ astfel de situații, de neconceput în lumea civilizată. Dar ce te faci, că - dacă ceri condamnarea mai fermă a unui infractor - trebuie să ceri condamnarea tuturor infractorilor?
Pandora
Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics